Te koop

Sheepshopper

“Fantastic! What a terrific bag you are holding!! Where can I buy it?? ” These were the remarks while walking through MoMa, while passing the High Line, while visiting Cape Cod. The SheepShopper shows up, and man (!) and women turn their heads! Surprise! Sheepshoppers are holding their own content… frozen organic meat is inside the bag when delivered.

Wat er van het land komt… Scharreldagen

Vecht & Schans verkoopt wat er van het land komt. Omdat de boerderij niet groot is, is dit niet veel en valt er van te voren niet te melden wat er te koop is. In ieder geval organiseert Vecht & Schans jaarlijks enkele scharreldagen.

Om geïnteresseerden de kans te geven ons erf te ervaren organiseren we Scharreldagen. We hebben al een Kerstscharrelmarkt gehad, en ook een Voorjaarsscharreldag en een zomerse Picknickscharreldag.

Dank zij veel vrijwilligers maken we er een happening van; kramen van onder andere de Mozarthofschool met eigengemaakte producten, hapjes en drankjes van het erf, lekker rondbanjeren en een erfpuzzeltocht. Bijenhoning, curiosa, bloemstukken, handgemaakte sieraden, de Vechtse Vachtklompen, FairTrade producten; er is dan van alles te koop, te zien en te doen.

‘Proeven van het land’: met volle teugen de buitenlucht opsnuiven, wolken volgen, gras aaien, dieren bekijken en producten van het land uitproberen. Sappen, kazen, worstjes wafels, soepen: met een mandje lekkers en een kleedje de wijde wereld in.. wat een genot! Bewust worden wat er is en wat het met je doet.. Rust, ruimte, uitademen. De Scharreldagen doen ons allemaal glimlachen. Tevreden.

Houd de website in de gaten voor data van nieuwe scharreldagen.