Erfsessies: Teasing your Tools

vechtschans_hooienVecht & Schans biedt erfsessies aan voor bedrijven en organisaties: verblijfsmaatwerk voor groei van het individu binnen de groep, ter versterking van de biodiversiteit van mensen/hun organisatie. Eigen(wijs)heid en zelfzekerheid zijn ingrediënten om het emotioneel kapitaal van werkkracht optimaal te benutten. Besef van je potentie en dat van je omgeving. Met grond onder de voeten. Luisteren terwijl het niet uitgesproken hoeft te worden. Je gaat van het erf met een unieke ervaring en inzicht in je eigen kracht. Via bewustwording van minieme en grote bewegingen in en om je heen (bodyfulness) kun je de balans bepalen die nodig is om energiek bij te dragen aan een ontwikkeling: in jezelf, je omgeving, van het bedrijf, je team, van een proces, een context of een product. De biologische boerderij Vecht & Schans herbergt een scala aan ervaringen: grond, luchten, geuren, geluiden, smaken, voelingen, herinneringen, rustmomenten, kennis. Duurzaam en van kwaliteit, nuttig en zinvol. Een bijzondere combinatie op één overzichtelijke locatie! Zoek je comfort en tart je mogelijkheden: innovatie zit in jezelf. ‘Teasing your Tools: Natuurlijk Managen’® bouwt je authenticiteit uit en heeft waardering voor het originele. Je unieke bijdrage leveren aan teamkracht. De erfsessies bestaan uit:

 • cultuuragrarische informatie
 • bewegingsbegeleiding
 • coaching/testing
 • proeven van het land

erfsessiebuitenHet programma van de erfsessies bestaat uit verschillende thema’s die drie, twee of één dag omvatten. Deze dagen hoeven niet noodzakelijkerwijs aaneensluitend te zijn. Programmabegeleiding is professioneel en ervaren. Het terrein van Vecht & Schans is zeer divers en kleurrijk; elke erfsessie heeft een specifiek thema dat zich buiten en binnen afspeelt. Voor een optimale groepsdynamiek en efficiency van overdracht bestaat een groep uit minimaal 10 en maximaal 15 personen.

 

Er zijn drie verschillende erfsessies te volgen:

Erfsessies vinden plaats in het voorjaar (maart/april/mei) en het najaar (september, oktober, november) op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en worden compleet verzorgd voor groepen van 10 tot 16 personen. Inbegrepen zijn:

 • parkeren
 • exclusieve locatie
 • wifi
 • gebruik van binnen- en buitenruimte
 • koffie, thee, lekkers, water, sappen, lunch en borrel; zoveel mogelijk van eigen land en biologisch
 • fulltime begeleiding
 • goody bag van het land

Opties (steeds in combinatie met erfsessies) zijn: grotere of kleinere groepen, overnachting op locatie, ontbijtmeeting, afsluitend diner, lezing door externen, of een ingebracht thema-onderwerp. Meer weten over de erfsessies, de prijzen en/of de opties? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.